Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

Schilderworkshop: De losse toets van Frans Hals

Begeleiders zijn vrij om in het museumcafé te wachten (zonder toegangsticket) of op eigen gelegenheid het museum te bezoeken (met toegangsticket). Bestel je toegangsticket via franshalsmuseum.nl/tickets

Vergeet niet je (geldige) kortingspas mee te nemen: die wordt gecontroleerd bij de ingang van het museum. Ben je jonger dan 18 jaar dan kan er om een legitimatiebewijs worden gevraagd.

Frans Hals 
Kruip in de huid van de beroemdste schilder van Haarlem: Frans Hals! Hij was beroemd om zijn losse ‘toets’ – de manier waarop hij schilderde - en nu nog steeds. Stap achter de schildersezel, pak een penseel en maak zelf een portret in zijn stijl. 

In deze workshop leer je meer over de manier waarop Frans Hals schilderde. Onder begeleiding van een ervaren museumdocent ga je zelf aan de slag met kwast en verf, en maak je een portret. Tijdens dit programma bekijken we natuurlijk ook kort de échte schilderijen – zo zie je de techniek van Frans Hals ook in het écht!

 • Selecteer je tickets
  Prijs
  Aantal
  Subtotaal
 • Vakantieworkshop - Kind € 7,50
  € 7,50
 • Subtotaal: € 0,00
 • Ik heb een kortingscode
  Je (kortings-)code is niet geldig. Controleer je code.

  Heb je de code eerder ingevuld maar is de bestelling niet afgerond, dan is de code 15 minuten ongeldig. Probeer het na 15 minuten nogmaals.
  Kortingscode: - € 0,00
 • Totaalprijs